Noxzema ingredientai

Apžvalga

Noxzema yra odos valiklis, skirtas pašalinti nešvarumus, aliejų ir makiažą nuo veido odos. Jis turi išskirtinį kvapą ir būdingą kvapą. Originalus gilus valomasis kremas buvo sukurtas 1914 m. Kaip saulės nudegimo priemonė gydytojas vardu Francis Townsend Maryland. Nuo to laiko produktas priklausė daugybėms skirtingoms įmonėms, įskaitant “Noxell Corporation” ir “Proctor and Gamble”. Nuo 2010 m. Gegužės “Noxzema” linija yra “Alberto-Culver” dalis.

Vanduo

Produktai išvardija jų ingredientų tvarką iš labiausiai gausių ir mažiausiai gausių. Vanduo yra pirmoji “Noxzema Deep Cleansing” formulės sudedamoji dalis, todėl ji yra labiausiai paplitusi medžiaga. Pagrindinė vandens funkcija yra tirpiklis ir emulsiklis. Tai ne tik ištirps daugelį sudedamųjų dalių, sudarančių gaminį, bet ir padeda sujungti vandens ir aliejaus komponentus, kad gautų kremą.

Stearino rūgštis

Stearino rūgštis taip pat žinomas kaip n-oktadekanoatas, 1-heptadekanekarboksirūgštis, n-oktadecilo rūgštis, cetilacto rūgštis arba stearopano rūgštis. Tai balta arba gelsva kieta medžiaga. Kaip sočiųjų ilgalaikių grandžių riebalų rūgštis, ir tai yra ypač naudinga kaip tepalas su muilu. Tai veikia kaip valymo priemonė ir emulsiklis, padedantis pašalinti nešvarumus iš odos, taip pat sujungti gaminio aliejaus ir vandens ingredientus.

Linum Usitatissimum

Linus usitatissimum yra dar vienas sėmenų aliejaus arba linų sėmenų aliejus. Linų sėmenų aliejus yra riebalų rūgščių. Kūnas gali absorbuoti nedidelius šių riebalų rūgščių kiekius vartojant vietiniam vartojimui. Linų sėmenų aliejus taip pat gali sušvelninti odą, mažinti odos sudirgimus ir netgi padėti žaizdoms gydyti mažinant paraudimą ir patinimą.

Glycine soja aliejus

Glycine soja aliejus taip pat žinomas kaip glicino sojos pupelių aliejus. Sojos pupelių aliejus ekstrahuojamas iš sojos pupelių, daugiausia iš oleino, linolo, linoleno ir kitų sočiųjų rūgščių trigliceridų. Jis veikia kaip antioksidantas, minkštiklis, kuris padeda vandens ir naftos produktų mišiniui ir odos kondicionavimo medžiagai.

“Noxzema” konkrečiai nenurodo, kokie kvapai pridedami prie jo. Tačiau kvepalai paprastai pridedami tam, kad vartotojas galėtų patobulinti visą produktą.

Amonio hidroksidas turi cheminę formulę H5NO. Pagrindinė amonio hidroksido funkcija kosmetikos gaminiuose yra padėti pakoreguoti galutinio produkto pH arba rūgštingumą. “Noxzema” odos valikliai yra rūgščių, tokių kaip stearino rūgštis. Su per daug rūgštais produktas gali dirginti odą. Amonio hidroksidas yra bazė, kuri gali padėti neutralizuoti rūgštį.

Kamparas yra balta vaško kristalinė kieta medžiaga, labai skiriasi nuo kvapo. Jis dažnai naudojamas kosmetikos ir asmens priežiūros produktams, kad sušvelnėtų sintetiniai polimerai ir sumažėtų skausmas.

Mentolas yra kvepalai, išskirti iš mėtų aliejų. Jo tikslas “Noxzema” pirmiausia yra kaip kvepiantis ingredientas.

Eukalipto globulų lapų aliejus taip pat žinomas kaip mėlyna guma. Jis pagamintas iš Eukalipto globulo medžio lapų. Jis naudojamas kaip kvapas, taip pat odos kondicionavimo medžiaga.

Propilenglikolis yra vienas iš plačiausiai naudojamų organinių alkoholių asmeninės priežiūros produktams. Tai pritraukia vandenį ir todėl veikia kaip drėkinanti priemonė, sumažinanti sausą odą. Tai taip pat padeda stabilizuoti galutinį produktą, padidindama jo galiojimo laiką.

Želatina yra natūralus baltymas. Naudojant veido kaukes, želatina prisijungia prie negyvų odos ląstelių ir aliejaus. Kai kaukė pašalinama, nešvarumai pašalinami, paliekant švelnesnę, minkštesnę odą. Nesvarbu, ar tas pats mechanizmas veikia “Noxzema”, nėra aišku.

Kalcio hidroksidas, panašus į amonio hidroksidą, naudojamas produkto pH balansui kontroliuoti. Kadangi kalcio hidroksidas yra pagrindas, jis gali neutralizuoti rūgšties perteklių, kuris gali sudirginti odą. “Noxzema” sudėtyje yra rūgščių, tokių kaip stearino rūgštis, todėl kalcio hidroksidu gali prireikti koreguoti pH, kad būtų pasiektas labiau neutralus, mažiau dirginantis galutinis produktas.

Kvepalai

Amonio hidroksidas

Kamparas

Mentolis

Eukalipto Globulus lapų aliejus

Propilenglikolis

Želatina

Kalcio hidroksidas